Centrum Beek

Beek Bloeit is een ondernemersvereniging met meer dan 50 leden, verdeeld over allerlei branches, zoals:

interieur– en woninginrichting
reisbureau
mode
verzorging
kantoorboekhandel
horeca
banken
assurantiën
uitzendbureau
makelaardij
notaris
en nog veel meer.

Wat doen wij
Wij zijn gesprekspartner van instanties als gemeente, Kamer van Koophandel, notaris- en advocatenkantoren, etc. om onze leden steeds op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en om op de juiste plaatsen de belangen van onze leden te behartigen. Zo is mede door de inspanningen van Beek Bloeit de invoering van betaald parkeren in het centrum van Beek tegengehouden.

Via nieuwsbrieven en ledenvergaderingen wordt de verkregen informatie verspreid en hebben de leden inspraak in het beleid van het bestuur. Verder ontwikkelen wij verkoop-stimulerende acties, zoals:
- Etalageacties
- Puzzelacties, 
- Moederdagacties, etc.

Ook zorgt Beek Bloeit voor feestverlichting, muziek, (kerst)versieringen en andere sfeer verhogende elementen. Wij zijn gesprekspartner van verenigingen en commissies die activiteiten in het centrum organiseren (Marktcommissie, Oranjevereniging, Beek Voiture, etc.) en denken met hen mee om Beek op een goede manier in de publiciteit te krijgen. Tenslotte verzorgen wij gezamenlijke advertentie-acties in de regionale bladen. Door het lidmaatschap van Beek Bloeit hebben ondernemers de mogelijkheid om kennis te maken met de andere ondernemers in het centrum van Beek. Er zijn diverse (informele) mogelijkheden om uw netwerk te vergroten.

Bezoek de website van Centrum Beek

Vond je het leuk in Beek?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven!

VorigeTop